вівторок, 22 серпня 2017 р.

Очільник Вінниччини запросив поляків відзначити річницю дружби на «OPERAFEST TULCHYN»

Наступного року Лодзьке воєводство та Вінницька область святкуватимуть десятиліття співпраці.

З нагоди святкування 26-ї річниці Незалежності України 22 серпня Вінницю відвідала делегація Лодзького воєводства. Під час офіційної зустрічі поляків з керівництвом області сторони також обговорили святкування 10-ї річниці співпраці Лодзького воєводства та Вінницької області, яке відбудеться в наступному році.
- Я маю надію, що наші спільні заходи стануть площиною для поглиблення нашого співробітництва. В рамках святкування, в Польщі відбудеться концерт вашої філармонії. Ми як воєводство організовуємо великий фестиваль «Кольори Польщі», який відбувається в Лодзькому воєводстві. Ми б також хотіли, щоб один з таких концертів приїхав до вас. Також ми будемо раді бачити вас в Польщі у будь-який зручний для вас час, - розповіла член правління Лодзького воєводства Йалента Земба-Гзік.

Голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій прийняв запрошення і запевнив, що незабаром делегація з Вінницької області відвідає Лодзьке воєводство. Також очільник області запросив поляків на «OPERAFEST TULCHYN».

- Ми запрошуємо вас на «OPERAFEST TULCHYN», і ви повинні пообіцяти, що обов'язково приїдете. Тільки уявіть собі: на тлі неймовірного палацу Потоцьких грає опера «Танець вампірів», і тисячі людей серед ночі в єдиному пориві дивляться її, - описив картинку В.Коровій.

Голова ОДА додав, оскільки оперний фестиваль відбудеться в червні наступного року, він цілком гармонійно впишеться у святкування річниці співпраці з лодзинцями.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар