понеділок, 5 лютого 2018 р.

II міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018


Любі друзі та гості #OperafestTulchyn!
 
До фестивалю - всього 4 місяці і ми з радістю оприлюднюємо дати проведення.
 
II міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018 пройде 8-10 червня!
 
Три дні насолоди від кращих опер світу, проект «Леонтович Арт квартал» та ще багато-багато сюрпризів!
 
 
Цьогорічний фестиваль здивує і на 100 % вразить!!!

Підготовку до цьогорічного фесту команда OPERAFEST TULCHYN розпочала одразу по завершенні минулорічного.
 
Зараз робота кипить на повну!
 
Зокрема, сьогодні, 5 лютого, відбулась робоча нарада під керівництвом голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.
 
У нараді взяли участь заступники голови ОДА, представники міської і районної ради Тульчина та команда міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN у складі Irina Frenkel, директорки Українського центру культурних досліджень – продюсера міжнародної події у Тульчині, Pavlo Tretiakov – режисер – постановник фестивалю та Олександр Никитюк (Alexsandr Nikituk) – куратор візуальних проектів фестивалю та головний менеджер проекту «Леонтович Арт квартал»

Під час наради було обговорено проект – переможець всеукраїнського конкурсу «Малі міста – великі враження», який було оголошено Міністерством культури України в листопаді 2017 року «Леонтович Арт квартал». Проект отримав найвищі бали у експертної ради Міністерства культури та очолив рейтинг переможців серед 158 проектів, які були подані на розгляд. 

Під час презентації були визначені ареали мистецького кварталу, графік роботи з реалізації проекту та обговорені питання, що стосуються мистецької складової.

Організатори «Леонтович Арт квартал» та OPERAFEST TULCHYN звірили годинники з Валерієм Вікторовичем та його командою, проговорили питання, що стосуються міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN, який з великим успіхом вперше відбувся у 2017 році в місті Тульчин та зібрав більш ніж 19000 туристів з України та підтвердили свої наміри провести Другий міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN з 8 по 10 червня 2018 року.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар