середу, 3 січня 2018 р.

«OPERAFEST-TULCHYN» - найкраща культурна подія року за версією «Укрінформу»

Напередодні новорічних свят власкори «Укрінформу» відібрали для читачів найбільші досягнення та найяскравіші події, якими можуть похвалитися регіони.

Так, на Вінниччині у 2017 році до топ-трійки досягнень регіону віднесли залучення в область потужних інвесторів – іноземних компаній, які разом забезпечать створення в регіоні понад 4 тисяч робочих місць; проведення в м. Тульчин унікального оперного фестивалю просто неба «OPERAFEST-TULCHYN» та третє поспіль визнання Вінниці українським містом, найкомфортнішим для проживання.

Що стосується інвестиційних проектів, у регіон «заходять» три потужні компанії. Так, на базі вінницького «45-го заводу» вже започаткований проект американської компанії «Делфі», де буде створено 2100 робочих місць. Японська компанія «Фуджікура» започатковує виробництво в м. Немирів – це ще 700 робочих місць на першому етапі. У Вінниці свої виробничі потужності розмістить японська корпорація «Сумітомо» зі створенням на першому етапі 500 робочих місць, а за реалізації інвестпроекту в повному обсязі – 1600.

Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2018/01/03/233776

Немає коментарів:

Дописати коментар