четвер, 7 березня 2019 р.

Вінниччина готується до проведення ІІІ міжнародного оперного фестивалю під відкритим небом «OPERAFEST-TULCHYN-2019»

Сьогодні, 7 березня, в облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Ігоря Івасюка відбулося засідання організаційного комітету, під час якого обговорили деталі підготовки до проведення влітку 2019 року  вже традиційного міжнародного оперного фестивалю у Тульчині.
Відкриваючи засідання Ігор Івасюк відзначив, що перед організаторами стоїть важливе завдання - створити максимально зручні та комфортні умови для учасників фестивалю «OPERAFESTTULCHYN».
«Хочу зазначити, що збільшується не тільки термін проведення, а й мистецьке наповнення фестивальних днів. Адже в цьому році нас також чекають несподіванки і родзинки від організаторівТому на нас лягає ще більша відповідальність за всі організаційні моменти фестивалю» - наголосив Ігор Івасюк.
Заступник голови облдержадміністрації нагадав, що 2017 року фестиваль було визнано найкращим культурним стартапом України, а 2018 році міжнародний фестиваль вже відвідало понад 48 тисяч поціновувачів мистецтва. Цьогоріч фестиваль відбуватиметься з 4-9 червня.
Нагадаємо, у червні 2017 року  у місті Тульчин Вінницької області на території пам’ятки архітектури XVIII століття Палацу Потоцьких, було започатковано та відбувся I Міжнародний openair фестиваль «OPERAFESTTULCHYN». 

Немає коментарів:

Дописати коментар