пʼятницю, 21 квітня 2017 р.

"OPERAFEST-TULCHYN": старовинний палац на Вінниччині стане місцем проведення масштабного оперного фестивалю (Фото+Відео)

Сьогодні, 21 квітня, у Вінницькій ОДА відбулась прес-конференція з нагоди проведення на Вінниччині фестивалю "OPERAFEST-TULCHYN". Він пройде 4-5 червня у легендарному «подільському Версалі» - Палаці Потоцьких у Тульчині. На заході виступлять зірки світового рівня. 

Аби повернути колишньої слави Палацу Потоцьких, який у XVIII столітті був епіцентром оперних вистав, у Тульчині проведуть перший в Україні Міжнародний оперний фестиваль «OPERAFEST-TULCHYN». Захід відбудеться за підтримки голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія та Міністерства культури України. 

У програмі фестивалю представлені музичні прем'єри від українських та європейських зірок опери, сучайсні й цікаві арт-простори та спеціальна нічна програма "Привиди старого замку" для молоді. 

"Основним завданням фестивалю є покращення інфраструктури та культури Вінниччини, а зокрема і Тульчина, збільшення потоку туристів, збір коштів на реконструкцію Палацу Потоцьких та перш за все - розвиток культурного дозвілля жителів області і не тільки." - розповідає очільник Вінницької ОДА Валерій Коровій.

Немає коментарів:

Дописати коментар