середу, 29 квітня 2020 р.

Реконструкцію палацу Потоцьких у Тульчині мають завершити до початку Операфесту

Голова Вінницької облдержадміністрації перевірив хід виконання ремонтних робіт на території палацу Потоцьких під час робочої поїздки до Тульчинського району.

Про це він розповів під час онлайн-брифінгу. За словами очільника області, цього річ на реконструкції території палацу з обласного бюджету виділили 6 мільйонів гривень, позаяк Палац Потоцьких дуже важливий об’єкт для економічного розвитку регіону. І, не зважаючи на карантинні обмеження, технічно об’єкт повинен бути готовим до Міжнародного фестивалю "OPERAFEST TULCHYN-2020".

Як розповів Владислав Скальський, станом на 27 квітня виконані підрядником роботи профінансували на 2,318 мільйона гривень. Наразі на території палацу проводиться влаштування доріжок з тротуарної плитки. Вже завершили зовнішні мережі електропостачання і встановлюють ліхтарі.

Загальна вартість реконструкції та облаштування "Подільського Версалю" складає 32 мільйони гривень, з яких вже виконано робіт на 8,5 мільйонів гривень. Нагадаємо, що у 2020 році проведення фестивалю оперного мистецтва просто неба заплановане на червень. Проте, з огляду на карантинні обмеження через пандемію коронавірусу, дату проведення фестивалю можуть змінити.

Немає коментарів:

Дописати коментар