четвер, 25 травня 2017 р.

На фестиваль опери у Тульчині готують містичну програму: інсталяції, що світяться вночі, фаєри і привиди

4 тa 5 червня нa території Пaлaцу Потоцьких в Тульчині відбудеться перший Міжнaродний оперний фестивaль «OPERAFEST-TULCHYN». До Вінниччини приїдуть українські тa європейські зірки опери, які презентують музичні прем’єри. Під відкритим небом оргaнізують aрт-простори тa нічні розваги. Містичності і загадковості додасть візуальна програма.

25 травня керівник «Лабораторії актуальної творчості» Олександр Нікітюк розповів, що на гостей чекають яскраві інсталяції, перформанси і селфі-зони. Щоб витримати атмосферу свята, в Тульчині навіть розфарбують стіну житлового будинку перед палацом. Величезний мурал відтворюватиме оперну сцену.

«Фестиваль цікавий своїм жанром, але ж між концертами потрібно якимось чином розважитися. Ми розробили візуальну програму, яка стане допоміжною для підтримки головної частини. Вона має кілька складових.

Вже 27 травня ми виїжджаємо у місто Тульчин, щоб створити мурал-арт. Стіна будівлі, що розташовуються навпроти палацу, виглядатиме, як оперна сцена – у синьо-жовтий кольорах», - говорить куратор візуальної програми.

Докладніше  Вінниця.info


Немає коментарів:

Дописати коментар