четвер, 7 червня 2018 р.

В Тульчині відбудеться фестиваль опери. Скільки коштує оренда житла і які умови пропонують туристам


8 червня у Тульчині розпочнеться грандіозний фестиваль Operafest Tulchyn. Триватиме захід до пізньої ночі 10 червня. На території Палацу Потоцьких розгорнуть багато мистецьких локацій. На головній сцені виступатимуть відомі музиканти з різних країн.

Один із туристичних клубів організовує автобусні рейси з Вінниці до Тульчина та ночівлю у наметовому містечку. Замовити квиточок на них можна було до 6 червня. Всім, хто не встиг, доведеться добиратися на фестиваль самостійно. А прихильникам пізньої програми (яка триватиме до опівночі), потрібно буде подбати і про місце ночівлі.

Ми поцікавилися, які варіанти пропонують місцеві жителі для туристів і скільки коштує зупинитися в Тульчині на три доби.

Виявилося, що в райцентрі негласно встановили «таксу». Більшість орендодавців здають пусту квартиру за 250 гривень на добу. Кажуть, що житло розташоване у 10 хвилин ходьби до Палацу Потоцьких.

Для прикладу, жінка з Тульчина пропонує двокімнатну квартиру із свіжим євроремонтом у центрі міста. За оселю просить 3 тисячі гривень. У ціну входить три доби проживання. Вона розповіла журналісту, жити в квартирі можуть 4 людини, але в кімнатах є тільки два дивани. Зазначає, такий варіант підійде або подругам або двом парам. Є кухня, ванна кімната.

Докладніше Винница.info

Немає коментарів:

Дописати коментар