неділю, 21 квітня 2019 р.

Вікторина для дітей від Миколи Кучера і Лариси Білозір!


20 квітня стартувала вікторина для дітей фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2019!

Всі, хто до 15 травня дадуть правильні відповіді на 5 запитань, отримають шанс виграти персональні запрошення у партерну зону та приємні подарунки від незмінних партнерів фестивалю - народного депутата України Миколи Кучера та голови громадської організації «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір!

Відповіді приймаються з 20 квітня до 15 травня (до 19.00).

Вік діток-учасників вікторини – необмежений, адже дивовижні постановки, які 4-5 червня будуть показані у рамках KIDS OPERAFEST TULCHYN, будуть цікавими як найменшеньким крихіткам, так і школярам!

Як хлопчикам, так і дівчаткам!

Правила участі максимально прості:

1. Дайте відповіді на 5 запитань.

2. Разом із батьками заповніть форму учасника на сайті фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com/ (у розділі «Вікторина для дітей»).

Перші 1000 учасників, що дадуть правильні відповіді, 15 травня о 19.00 будуть оголошені переможцями!

Крім призових запрошень на вистави, переможці стануть учасниками спеціально створеної інтерактивної розважальної програми!

Захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато-багато сюрпризів!


4-5 червня на KIDS OPERAFEST TULCHYN-2019 діток чекають незабутні емоції!

- Цього року всі ми з нетерпінням очікуємо на початок OPERAFEST TULCHYN. Це грандіозна подія для Вінниччини і для України в цілому. Нам вдалось створити такий фестиваль, у якому тепер втілюються найсміливіші мрії. Є думка, що немає сенсу проводити такий захід далеко від великих міст або обласних центрів. Але мистецтво має бути для всіх, для кожного громадянина. І мені, як людині, що народилась у невеличкому селі на Вінниччині хочеться, щоб мої земляки долучились до високого мистецтва і тут, у Тульчині, є всі умови для цього, - відзначає народний депутат України Микола Кучер, який вже третій рік поспіль є меценатом фестивалю. - OPERAFEST TULCHYN має велику просвітницьку місію - він презентує нашу державу, українське оперне мистецтво на світовій арені, розкриває вітчизняні таланти та народжує нові цінності. 

Про всі приголомшливі сюрпризи, які чекають переможців вікторини і всіх глядачів KIDS OPERAFEST TULCHYN-2019 детальніше розповіла куратор дитячої програми фестивалю, голова ГО «Життя та розвиток громад» та «Покровитель Культури» Лариса Білозір, за сприяння якої у 2018 році фестиваль відвідали не лише понад 600 переможців вікторини, а й діти-сироти, із малозабезпечених родин та діти учасників Операції об’єднаних сил.

- Незабутні враження, емоції та високе мистецтво під відкритим небом, що дарує OPERAFEST TULCHYN, нікого не залишають байдужим, навіть юних гостей фестивалю. Минулорічний успіх дитячого компонента OPERAFEST TULCHYN, який був уперше введений, спонукав до розширення цієї програми та виділення її в окремий блок - KIDS OPRAFEST, що пройде 4 та 5 червня. У 2018 році ми забезпечили приїзд на фестиваль більше ніж 1300 діток з усієї Вінниччини. Цьогоріч, впевнена, KIDS OPERAFEST перетвориться на наймасштабніший оперний фестиваль для дітей під відкритим небом, - говорить Лариса Білозір. - На малечу очікують неймовірні вистави та різноманітні локації. Цьогорічна особливість - фестивальне містечко та дитячий кемпінг. Разом ми створили чудові передумови, щоб виховувати наших діточок на кращих мистецьких зразках та долучати їх до високих культурних надбань. Крім того, це чудовий шанс для малечі відвідати легендарний Палац Потоцьких - одну з окрас Вінниччини. Залучення молоді та підростаючого покоління до високого мистецтва - це ще один крок до розвитку сучасної європейської України!












Долучайтесь до дитячої вікторини!

І нехай вам пощастить!

До зустрічі 4-5 червня на грандіозному ІІІ міжнародному оперному фестивалі під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN-2019 у легендарному Палаці Потоцьких у Тульчині!

Інформаційні центри фестивалю:

м. Вінниця, вул. Театральна, 15 (1 поверх), тел.: (0432)690-025

м. Тульчин, вул. Незалежності, 8 телефон (096) 040-66-86   

Цікаві факти про дитячі постановки, які будуть показані 4-5 червня




4 червня о 17.00 KIDS OPERAFEST відкриє казкова опера «Король Дроздобород» у виконанні Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва.

Поставлена за мотивами однойменної казки Братів Грімм, саме ця постановка за результатами найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль» була визнана «Кращою дитячою виставою» 2018 року!

Виконана напрочуд красивою українською мовою і створена за законами сучасного глядацького сприйняття, ця видовищна й феєрично-театральна опера захоплює неповторним сценічним драйвом, буйними барвами декорацій і фантазійних костюмів, що переносять глядача до казкової країни добра і див!

Окрема насолода для меломанів – чудова музика Юрія Шевченка у виконанні харизматичних співаків-акторів, хору та симфонічного оркестру! Композитор надав сучасного звучання класичному оперному жанру у аріях-хітах, пізнаваних лейтмотивах, хорах, ансамблях, дуетах і навіть включив до партитури «оперний…реп».

Цікава для перегляду усією родиною, вистава «Король Дроздобород» подарує і дітям, і батькам незабутні емоції та відчуття справжньої казки – веселої, дотепної, сучасної і дуже доброї.

Режисер-постановник – Дмитро Тодорюк.

Диригент-постановник – лауреат міжнародного конкурсу Сергій Голубничий.

О 20.00 на головній сцені фестивалю оживе чарівний світ Disney та легендарних мультфільмів-шедеврів, на яких виросло не одне покоління.

Вперше в Україні солісти Disney Entertainment презентують унікальний концерт-шоу «Colours of the wind»!

Всі улюблені пісні з мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Покахонтас», «Книга джунглів», «Бембі», «Піноккіо», «Тарзан», «Аладдін», «Принцеса і жаба», «Холодне серце» та багатьох інших почуємо у виконанні американських співаків  Дрю Таблака, Коннора Сміта та Лаури Елсі Дікінсон, які вже багато років озвучують нові роботи компанії Disney, а також Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії та Академічного камерного хору «Глорія».

А вже о 21.30 не пропустіть захоплююче вогняне шоу від фіналістів «Україна має талант» EAST FIRE show (м. Харків).


5 червня о 17.00 глядачів  KIDS OPERAFEST чекає сповнений надзвичайних пригод, дотепних жартів і чудових джазових мелодій, яскравий мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна»!

Про справжню дружбу, любов і те, що у будь-яких складних ситуаціях не можна втрачати віру в добро та справедливість!

Поставлений за мотивами одного з найвідоміших творів Марка Твена, яким вже понад 100 років зачитуються і захоплюються кілька поколінь молоді по всьому світу, мюзикл Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва зазвучить українською мовою. Окрім захоплюючого сюжету, нас чекає органічне поєднання музичних і розмовних сцен, пластичне вирішення, динамізм і яскрава театральність, класичні американські мелодії у чудовому джазовому аранжуванні, запальні танці і навіть циркові номери з акробатикою. 

Мюзикл режисера Віталія Пальчикова є традиційним бродвейським варіантом, тож готуйтесь до дійсно неймовірних емоцій!

Диригент-постановник – лауреат міжнародного конкурсу Сергій Голубничий.



Немає коментарів:

Дописати коментар