середу, 17 квітня 2019 р.

На фестивалі Operafest Tulchyn з’явиться дитячий кемпінг і «Школа чарівництва»!

Вінниччина запрошує усю Україну на ІІІ міжнародний open air фестиваль Operafest Tulchyn, який з 4 по 9 червня пройде на території «Подільського Версалю» - парку Палацу Потоцьких у Тульчині Вінницької області. 

Цього року фестиваль дарує ще більше днів оперної феєрії просто неба, протягом яких буде вражати ексклюзивними постановками та приголомшливими шоу, які ви не побачите ніде інде! На фестивалі, вхід на який, як і у минулі роки, буде безкоштовним, виступлять найкращі театри і солісти України, США, Польщі та Німеччини. 

А оскільки фестиваль вперше буде розділено на дві великі частини: KIDS та GRAND OPERAFEST, буде чимало новинок і сюрпризів.

Зокрема, під час дитячих днів фестивалю, 4-5 червня, глядачі побачать унікальне Disney-шоу «Colours of the wind» з американськими солістами, яскравий мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна», казкову оперу «Король Дроздобород» і феєричне вогняне шоу.

Крім того, у дні KIDS OPERAFEST для дітей на території фестивалю працюватиме «Школа чарівництва», Містечко Аліси у країні чудес, цікаві майстер-класи, численні виставки і багато нових креативних селфі-зон, над якими вже працюють найкращі художники України.

Докладніше Місто >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар