На Вінниччині у Тульчинській ОТГ до ІІІ Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2019 місцеві кафе та ресторани розробили спеціальне «оперне» меню.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі фестивалю.
«До зустрічі з гостями зі всієї України, яких цього року на фестивалі за попередніми прогнозами буде понад 70 тисяч, тульчинські ресторани підготувалися ґрунтовно й розробили спеціальні оперні меню. Наприклад, тільки у дні фестивалю можна буде спробувати салат «Примадонна» на сніданок, ексклюзивний «Обід Вампіра», страву «Увертюра смаку» та інші креативні кулінарні шедеври», - повідомили в прес-службі.
Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі фестивалю.
«До зустрічі з гостями зі всієї України, яких цього року на фестивалі за попередніми прогнозами буде понад 70 тисяч, тульчинські ресторани підготувалися ґрунтовно й розробили спеціальні оперні меню. Наприклад, тільки у дні фестивалю можна буде спробувати салат «Примадонна» на сніданок, ексклюзивний «Обід Вампіра», страву «Увертюра смаку» та інші креативні кулінарні шедеври», - повідомили в прес-службі.
Детальніше Укрінформ >>>
Немає коментарів:
Дописати коментар