середу, 6 червня 2018 р.

Вітаємо переможців дитячої вікторини від Лариси Білозір!

5 червня фінішувала дитяча вікторина, яку цього року до II Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018 ініціювала голова громадської організації «Життя та розвиток громад», лауреат всеукраїнської премії «Жінка ІІІ Тисячоліття» та «Покровитель Культури» Лариса Білозір
Маємо приємну новину для всіх учасників: Лариса Білозір вирішила оголосити переможцями абсолютно всіх діток, що взяли участь у вікторині!

- Адже справа не у правильних відповідях, головне – щирий потяг до прекрасного, віра в добро та краще майбутнє нашої країни та наших прекрасних діток, - говорить Лариса Білозір. – Вони всі у нас найкращі і заслуговують на перемоги та яскраві враженнями! 
Усіх, чиї прізвища зазначено, 9 червня на фестивалі OPERAFEST TULCHYN чекають персональні місця у партерній зоні фестивалю під час показу надзвичайно красивої та захоплюючої музичної вистави «Коза-Дереза», яку за мотивами однойменної опери Миколи Лисенка поставили артисти Вінницького академічного обласного театру ляльок та хорового колективу й оркестру Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича.

Перед виставою діток також чекає цікава розважальна програма та море сюрпризів!

За телефоном, що був зазначений у анкеті, всіх учасників вікторини буде проінформовано про те, як можна отримати запрошення.

Також Ларисою Білозір з районних центрів Вінницької області будуть організовані виїзди автобусом для дітей-переможців – 9 червня о 12.30.



Орієнтований час виїзду з Тульчина у свій райцентр – о 17.30.

Контактна особа для переможців вікторини від Лариси Білозір – Валентина, моб. (097)386-67-67.

Немає коментарів:

Дописати коментар