середу, 6 червня 2018 р.

Вихідні на OPERAFEST TULCHYN: рок-опера, мюзикл і нон-стоп прем’єр

Вже цими вихідними відбудеться ІІ Міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018. Перший OPERAFEST TULCHYN був визнаний міністром культури Євгеном Нищуком як найбільш вдалий мистецький стартап України 2017 року. Фестиваль отримав визнання і від професійного мистецького кола. За підсумками минулого року OPERAFEST TULCHYN-2017 також очолив ТОП культурних подій року за версіями більшості незалежних ЗМІ Вінниччини та України. 

Цього року на прохання глядачів організатори розширили концертну програму. Одну з найвідоміших і найвеличніших рок-опер «Ісус Христос - Суперзірка» глядачі побачать у рамках нічної програми вже у день відкриття фестивалю – 8 червня!

За 48 років існування рок-опери постановки шоу пройшли на сценах 17 країн світу! 8 червня на OPERAFEST TULCHYN-2018 глядачі побачать україномовну постановку рок-опери «Ісус Христос — Суперзірка». Її унікальність у тому, що англійський текст лібретиста Тіма Райса вперше перекладений українською, завдяки чому зміст рок-опери буде зрозумілий кожному глядачеві. 

Режисер постановки - Ірина Воєнна. Автор ідеї - Олександр Шемет, керівник проекту - Євген Майданик. Переклад з англійської - Сергій Аркуша.

Більше читайте тут: "Місто" 

Немає коментарів:

Дописати коментар