понеділок, 12 липня 2021 р.

Більше 400 зірок опери і багато гучних прем’єр! Фестиваль OPERAFEST TULCHYN у серпні здивує всіх


Найвідоміший фестиваль Вінниччини OPERAFEST TULCHYN цього року подарує три дні нон-стоп феєрії та найяскравіших вражень! 

З 27 по 29 серпня просто неба у парку Палацу Потоцьких у Тульчині буде максимальне розмаїття жанрів: грандіозні мюзикли і балети, історичні постановки і опери з інтерактивними декораціями й новітніми технологіями, візуальні, вогняні та ексцентрик шоу і ще багато інших сюрпризів. 

Ексклюзивно на фестивалі пройде open air прем’єра фентезі рок-опери аніме «Орфей та Еврідіка назавжди», що викликала фурор у Дубайській опері. 

А у фінальний день глядачі побачать винятковий проект «Bad Boys In Opera», друга підназва якого — «Mefistofele — Диявол у Опері». 

Розповідаємо детально про всі сюрпризи і нововведення OPERAFEST TULCHYN.

— Повернення OPERAFEST TULCHYN після вимушеної річної перерви, спричиненої світовою пандемією, буде гучне і яскраве! — гарантує продюсер фестивалю, заслужена артистка України Ірина Френкель. — Чекаємо глядачів з усіх куточків України, від яких весь цей час ми отримували просто шалену кількість запитань: «Коли вже можна буде їхати на улюблений OPERAFEST?» Нарешті маємо, чим порадувати наших постійних глядачів і тих, хто вперше приїде на фестиваль. Цьогорічна програма надзвичайно потужна, а додатково під час OPERAFEST TULCHYN буде стільки інших яскравих проектів, що наш фестиваль буде цікавий максимальній кількості глядачів, різних за віком і уподобаннями: від шанувальників високого мистецтва до істориків і затятих туристів, від старшого покоління до дітей та молоді.

Детальніше "20minut.ua" >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар