пʼятницю, 9 липня 2021 р.

IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 – знакова мистецька подія, яка 27-29 серпня вразить всю Україну


Вчора, 8 липня, в «Укрінформі» відбувся брифінг з нагоди проведення IV міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2021, що з 27 по 29 серпня відбудеться просто неба у місті Тульчин Вінницької області.

Прем’єри, мюзикли, опери та балети, яскраве ексцентрик шоу, фентезі рок-опера, фантастична музична подорож для дітей, візуальні, вогняні шоу та багато інших сюрпризів! Протягом трьох днів феєрія мистецтва вируватиме для тисяч глядачів, які приїдуть на фестиваль з усіх куточків України.

На OPERAFEST TULCHYN-2021 виступлять найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, Словаччини, України й Італії. А на всі три дні місто Тульчин стане епіцентром культурного життя України.

На брифінгу організатори OPERAFEST TULCHYN, перший заступник Міністра культури та інформаційної політики, керівники театрів-учасників та партнери детально розказали про все, чим буде вражати фестиваль, який цього року проходить за підтримки Українського культурного фонду, генерального спонсора – Благодійного фонду «МХП – Громаді» та амбасадорів і багаторічних друзів, які завжди поруч – народних депутатів України Лариси Білозір та Миколи Кучера.

Всі разом з головним організатором фестивалю – ГО «Інститут культурної політики» – та Тульчинською територіальною громадою об’єдналися для того, щоб фестиваль після дворічної перерви, викликаної світовою пандемією, повернувся до Тульчина із новою мистецькою місією.

Детальніше Na Парижі >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар