четвер, 8 липня 2021 р.

На Operafest Tulchyn 2021 представлять рок-оперу в стилі аніме та "Ярослава Мудрого". Програма

27-29 серпня у Тульчині відбудеться четвертий фестиваль оперної музики Operafest Tulchyn 2021. Після вимушеної карантинної паузи культурний заход готуюється повернутися з насиченою програмою. На відвідувачів очікує балет, мюзикл від Національної оперети України, а також експериментальна рок-опера в стилі аніме "Орфей та Евредіка Forever".

Про це розповіли організатори фестивалю під час персконференції 8 липня.


"27-29 серпня – це будуть незабутні три дні у ритмі опери! Багатогранної, сучасної та вражаючої. З любов’ю до мистецтва у славетному Тульчині ми разом будемо відроджувати культурні традиції, якими завжди славився цей край. У XVIII-XIX столітті саме тульчинський Палац Потоцьких був епіцентром бурхливого культурного життя, тут гостювали майже всі перші особи Європи: від короля Польщі до Оноре де Бальзака, Ференца Ліста і Пушкіна. А у 1787 році в Палаці був відкритий другий в Україні оперний театр, який існував понад 100 років, щороку вражаючими світовими оперними прем’єрами, у яких брали участь відомі композитори, співаки та музиканти Європи", – розповідає головний режисер фестивалю Павло Третьяков.

Під час Operafest Tulchyn 2021 будуть дотримані всі карантинні обмеження, що діятимуть на кінець серпня 2021 року. Організатори встановлюють наступні правила:

Вхід на територію фестивалю відбувається безкоштовно у порядку живої черги у конкретний сектор, згідно наявності у ньому вільних сидячих місць. Стоячі місця та скупчення глядачів не допускаються.

Програма IV міжнародного фестивалю Operafest Tulchyn 2021


Детальніше Vinbazar>>>

Немає коментарів:

Дописати коментар