вівторок, 6 червня 2017 р.

Найцікавіші моменти оперного фестивалю у Тульчині (Фото+Відео)

4 та 5 червня у Тульчині відбувся оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST-TULCHYN. Локацією свята став старовинний палац Потоцьких. Редакція сайту Vinbazar.com відвідала непересічну подію у культурному житті Вінниччини та зафіксувала все найцікавіше. 

Протягом дня ми також вели онлайн репортаж із фестивалю. Переглянути його можна тут. 

Колишня резиденція Потоцьких на два дні перетворилася на оперну столицю України. На сцені виступали як українські співаки, так і гості з європейських країн. Не дивлячись на специфіку фестивалю, він привабив чимало відвідувачів. Люди приходили на захід, як на свято, родинами, в очікуванні культурного, вишуканого дійства. Оперні вистави дивилися навіть під палючим сонцем.
Окрім основної програми фестивалю, відвідувачі мали змогу переодягнутися у старовинний одяг, зробити світлини у селфі-зонах, або відпочити у чималій лаунж-зоні.




Найцікавіші моменти оперного фестивалю у Тульчині (Фото+Відео)

06 Червень 2017 - 13:05
2963 перегляда
Найцікавіші моменти оперного фестивалю у Тульчині (Фото+Відео)
4 та 5 червня у Тульчині відбувся оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST-TULCHYN. Локацією свята став старовинний палац Потоцьких. Редакція сайту Vinbazar.com відвідала непересічну подію у культурному житті Вінниччини та зафіксувала все найцікавіше. 

Протягом дня ми також вели онлайн репортаж із фестивалю. Переглянути його можна тут

Колишня резиденція Потоцьких на два дні перетворилася на оперну столицю України. На сцені виступали як українські співаки, так і гості з європейських країн. Не дивлячись на специфіку фестивалю, він привабив чимало відвідувачів. Люди приходили на захід, як на свято, родинами, в очікуванні культурного, вишуканого дійства. Оперні вистави дивилися навіть під палючим сонцем.

Окрім основної програми фестивалю, відвідувачі мали змогу переодягнутися у старовинний одяг, зробити світлини у селфі-зонах, або відпочити у чималій 
лаунж-зоні. 
 




Фотографії

Джерело: Vinbazar.com

Немає коментарів:

Дописати коментар