понеділок, 12 червня 2017 р.

OPERAFEST TULCHYN: вампірські танці, іспанські пристрасті та вогняне шоу

Фестиваль пройшов зі справжнім оперним шиком — хоча і під відкритим небом. Наприкінці декількох опер глядачі волали “На біс!”, а поєднання танцю вампірів та вогняного шоу створили магічну атмосферу


Хоч опера вважається жанром елітарним, це все ж таки не завадило зібрати тисячі і тисячі гостей на фестивалі OPERAFEST TULCHYN. Пристрасті так і вирували на сцені: солісти з Угорщини, Італії та Львова після кожного виступу зривали шквал аплодисментів, диригенти натхненно управляли оркестром, не забуваючи при цьому загравати із залом. Про насущне організатори також не забули, попіклувавшись про поїсти-попити. Але багатьом було не до баварських сосисок або до кави із лавандовим сиропом під назвою “Привид опери” — глядачі просто кайфували від шалених пристрастей, що вирували на сцені у перший та другий дні фестивалю.

1 коментар:

  1. Спасибо большое за эту оперу! Я был там и знаю не по наслышке что это было просто замечательное действие! Помню как пил кофе у Вас: http://uavending.com/ такой марки. Где Вы покупаете такой продукт? Очень хотелось бы узнать. Спасибо Вам!

    ВідповістиВидалити