вівторок, 24 квітня 2018 р.

1000 дітей стануть героями спеціальної програми на OPERAFEST TULCHYN

Депутат обласної Ради Лариса Білозір запрошує дітей взяти участь у вікторині, щоб виграти особисті запрошення на ІІ Міжнародний оперний open-air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018. Для цього потрібно заповнити форму учасника і дати відповіді на 7 запитань. Імена 1000 переможців будуть оголошені 16 травня. Для них додатково готують спеціальну інтерактивну розважальну програму на фестивалі: захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато інших сюрпризів.

– Яскраві враження, які ми отримуємо у дитинстві – найсильніші.Перша зустріч зі світом мистецтва, перший похід до театру, перший великий концерт – навіть ставши дорослими, ми можемо у деталях згадати, що відчували у ті особливі хвилини, – відзначає депутат обласної Ради, куратор дитячої програми ІІ Міжнародного оперного open-air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір. – Ми щасливі зробити все, аби саме таким незабутнім спогадом на все життя для діток став ІІ Міжнародний оперний open-air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018, який 8-10 червня пройде у палаці Потоцьких у Тульчині. Варто відвідати Виставу «Королева краси» від Шекспіра XXI-го століття.

Щоб максимальна кількість дітей, особливо із сіл та районів області, могли відвідати фестиваль, Лариса Білозір започаткувала вікторину, переможці якої отримають запрошення у партерну зону фестивалю на показ казкової дитячої опери «Коза-Дереза», який відбудеться 9 червня о 16.00 на OPERAFEST TULCHYN-2018.

Як мама двох маленьких донечок, як голова громадської організації «Життя та розвиток громад», директор з розвитку «Соціального центру МХП» та керівник благодійного фонду «Допомоги онкохворим дітям» Лариса Білозір вже багато років опікується дітками-сиротами, постійно проводить зустрічі зі школярами з усіх сільських та районних шкіл Вінницької області. Знаючи, чого сьогодні діти найбільше потребують і чим цікавляться, розробляючи дитячу програму, Лариса Білозір врахувала все, аби вона дійсно була цікавою юному поколінню сучасних українців.

– Сьогодні діти відмовляються сприймати сірість, одноманітність, нудність. Їм потрібен інтерактив, цікавинки й родзинки. Тож наша дитяча програма 9 червня на OPERAFEST TULCHYN-2018 буде саме такою! Логістично сплануємо час так, щоб переможці нашої вікторини встигли відвідати все: і виставу «Коза-Дереза», і незабутні селфі-зони, і інтерактивні ігрові простори, і екскурсії до арт-резиденції «Леонтович Арт-Квартал», просторових світлових інсталяцій та креативної міської скульптури на тему мелодії Миколи Леонтовича «Щедрик», – розповідає Лариса Білозір. – Долучивши дітей до оперного мистецтва, ми подаруємо їм ще море додаткових незабутніх вражень. Доторкнутись до дитячих сердець і побачити їхні щасливі захоплені посмішки – наша головна мета!

Як стати учасником вікторини? Правила участі максимально прості: на офіційному сайті фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com/  у розділі «Вікторина для дітей від Лариси Білозір» потрібно дати відповіді на 7 запитань і разом із батьками заповнити форму учасника. Відповіді приймаються з 20 квітня до 15 травня (до 19.00). Вік дітей-учасників – необмежений, адже вистава «Коза-Дереза» буде цікавою як найменшеньким крихіткам, так і школярам! Перші 1000 діток, що дадуть правильні відповіді, 16 травня о 9.00 будуть оголошені переможцями. Крім призових запрошень на виставу «Коза-Дереза», переможці стануть учасниками спеціально створеної інтерактивної розважальної програми, у якій будуть захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато інших сюрпризів.

ІІ міжнародний оперний open-air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018 триватиме з 8 по 10 червня у парку тульчинського палацу Потоцьких. Як і минулого року, вхід на фестиваль – безкоштовний. Протягом трьох днів під відкритим небом глядачі побачать 8 ексклюзивних постановок всесвітньовідомих оперних шедеврів: грандіозні концерти «Гала-опера» і «Гала-Вагнер», опери «Дон Жуан», «Паяци», «Мазепа», дитячу оперу «Коза-Дереза», рок-оперу «Ісус Христос – суперзірка» і феєричну концертну постановку всесвітньовідомого мюзиклу «Чикаго». Загалом у фестивалі візьмуть участь понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньовідомі диригенти: Оксана Линів (Австрія – Україна), Тарас Криса (США), Дмитро Морозов (Україна), Вікторія Рацюк (Україна). Під час фестивалю парк палацу Потоцьких буде перетворений на креативні арт-простори та комфортні зони для відпочинку. Вражаючі сучасні флюроарт об’єкти та грандіозні світлові інсталяції цього року займатимуть площу 200 кв м. Будуть створені цікаві селфі-зони, проведені фото- та мистецькі виставки і вперше розроблена спеціальна дитяча локація для дітей. Кожен фестивальний день фінішуватиме феєричною нічною програмою.

Немає коментарів:

Дописати коментар