вівторок, 11 червня 2019 р.

Лариса Білозір: «На «KIDS OPERAFEST» ми встановили рекорд» (Прес-служба Лариси Білозір)

З 4 по 9 червня у Тульчині, що на Вінниччині втретє відбувся open air фестиваль «OPERAFEST TULCHYN». Свято музики розпочалося, 4 червня, із унікальної дитячої програми «KIDS OPERAFEST». Подібного дійства до цього дня не бувало ніде в Україні. На території палацу Потоцьких, де і проходив фестиваль, маленьких глядачів зустрічали актори на ходулях, артисти у ростових ляльках ведмедів і зайців та жонглери. Територію перетворили на чарівну дитячу країну, особливою прикрасою якої стали велетенські квіти роботи польського художника Ярослава Козяри.

І хоч ще напередодні прогноз погоди увесь час лякав організаторів дощем, все ж небо посміхалось майже увесь час, що дозволило сотням діток з різних районів області насолодитися незабутньою атмосферою найбільшого дитячого оперного фестивалю. 

За підрахунками організаторів, у дні «KIDS OPERAFEST» фестиваль відвідали понад 17 тис. юних глядачів з дорослими. Партерна зона вміщала одночасно 3812 сидячих місць. Організатори також потурбувались про організований безкоштовний підвіз дітей із сусідніх районів та переможців дитячої вікторини, яку організовувала голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір.

Докладніше 20minut.ua >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар