вівторок, 25 червня 2019 р.

На Вінниччині підбили підсумки «OPERAFEST-TULCHYN-2019»

Сьогодні, 25 червня, організатори, партнери і меценати ІІІ міжнародного оперного фестивалю під відкритим небом «OPERAFEST-TULCHYN-2019» отримали Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації та обласної Ради.

Цьогорічний фестиваль, який проходив протягом п’яти днів з 5 до 9 червня на території Палацу Потоцьких, що у м. Тульчині, зібрав рекордну кількість артистів – понад 700 та представив глядачам 12 вистав. Сьогодні нагородили усіх причетних до організації та проведення оперного фестивалю: співорганізаторів, партнерів, представників медіа, які висвітлювали подію, та меценатів.

Участь у церемонії нагородження взяв голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Серед запрошених - Генеральний Консул Республіки Польща у Вінниці Даміан Цярціньскі, народний художник України Володимир Козюк, керівники департаментів облдержадміністрації та міської ради м. Вінниці, ЗМІ. Нагороди вручали артпродюсер фестивалю - заслужена артистка України Ірина Френкель та головний режисер «OPERAFEST-TULCHYN», заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

ФОТО

Немає коментарів:

Дописати коментар