середу, 5 червня 2019 р.

ФЕЄРИЧНІ І МАГІЧНІ НОЧІ З БАЛЕТОМ, ОПЕРОЮ І ВОГНЕМ – НА OPERAFEST TULCHYN!

Вже вчора у Тульчині на території палацу Потоцьких відбулося фантастичне і грандіозне відкриття найяскравішої події літа - Operafest Tulchyn.

І поки діти та підлітки вже насолоджуються неповторними операми “Пригоди Гекльберрі Фінна” та “Король Дроздобород” дорослі, тамуючи подих готуються до неймовірних ночей. Бо вони справді вражатимуть — організатори про це подбали. 

Вже у ніч з 7 на 8 червня на усіх гостей фестивалю чекає неймовірний сучасний балет “Історії у стилі танго” і яскраве хорове шоу “Тропічний карнавал”. Хорове шоу – жанр, який у останні роки шалено популярний у всьому світі. У ньому хористи забувають про звичну статику: танцюють і безперервно рухаються. Як результат – глядачі отримують подвійну порцію насолоди: і від співу, і від видовищної картинки. Під час нічної програми першого дня GRAND-частини фестивалю під відкритим небом парку Палацу Потоцьких буде презентовано «Тропічний карнавал»Це буде незабутня музична подорож до Латинської Америки! Як це буває у тропіках, раптово попадемо під зливу. Але ніхто не промокне! Її зімітують артисти хору за допомогою рук. А оркестр доповнить композицію, додавши грому.

Детальніше "33-Й КАНАЛ" >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар