вівторок, 18 червня 2019 р.

OPERAFEST TULCHYN-2019 - «Кращий художник/ The best artist – 2019»


Щоб намалювати найкрасивіший палац Вінниччини під час Operafest Tulchyn до Тульчина завітали митці з Китаю, Грузії, Таджикистану, Киргизстану, Польщі та України.

26 художників упродовж дня відтворювали на полотні архітектурні пам’ятки Тульчина, його мальовничі пейзажі та колоритні єврейські помешкання, що збереглися на околицях міста. А ввечері презентували свої свіжі роботи відвідувачам.

Владимир Козюк (Володимир Козюк), головний організатор конкурсу «Кращий художник/The best artist 2019», народний художник України: 
- Раніше ніхто нічого подібного не робив! Неможливо передати на словах силу цього надзвичайного дня, коли під божественну канонаду оперного співу наші митці творили шедеври. Стомлені, але надзвичайно щасливі художники відчули не тільки смак неймовірно вишуканої «страви», але й той високий момент мистецького раю, де ім’я «ХУДОЖНИК» звучить гордо і поважно. І ці спогади на все життя, вони вже не відпустять, а змусять повернутися до Тульчина, щоб ще раз відчути його аристократизм. Дякуємо OPERAFEST TULCHYN-2019 за натхнення жити, вчитися і творити. Ми ще обов’язково повернемося.

Немає коментарів:

Дописати коментар