суботу, 11 травня 2019 р.

Андрій Гижко: «Фестиваль OPERAFEST TULCHYN – це не лише дні, коли виступатимуть артисти і відбуватиметься музичне дійство. Загалом цей процес триває цілий рік!»

Вже втретє фестиваль OPERAFEST TULCHYN відбувається за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації та обласної Ради, Тульчинської ОТГ та Тульчинської районної державної адміністрації.

«Сьогодні ми говоримо про унікальність фестивалю з точки зору об’єднання ресурсів і сторін, які підтримують фестиваль, адже це не лише держава, меценати і культурні діячі. Фестиваль сьогодні по праву має статус міжнародного та такого, що відбувся і я переконаний, що у нього велике майбутнє. Крім того, подібні культурні заходи є чудовим прикладом того, що наша держава змінюється на краще. До того ж нами підготовлено ПКД реконструкції кожного корпусу палацу, але це дуже великі кошти і тому сьогодні ми шукаємо інвестора, який би профінансував відбудову палацу. Також за рахунок коштів ДФРР в наступному році плануємо робити реконструкцію будівель палацу та навколишньої території. Тому фестиваль – це не лише дні, коли виступатимуть артисти і відбуватиметься музичне дійство. Загалом цей процес триває цілий рік, адже систематично здійснюються заходи, що спрямовані на відродження історичної пам’ятки, що в свою чергу відображатиметься на проведенні фестивалю», - зазначив Андрій Гижко.

Головний open air літа – OPERAFEST TULCHYN-2019 цього року дарує ще більше днів оперної феєрії просто неба, протягом яких буде вражати ексклюзивними постановками та приголомшливими шоу.


Докладніше Вінницька ОДА >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар