четвер, 30 травня 2019 р.

Всі найкращі мюзикли світу – на фестивалі OPERAFEST TULCHYN!

Не обирати кращих із кращих, а побачити все і одразу! Таку унікальну нагоду подарує глядачам ІІІ міжнародний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN, який з 4 по 9 червня пройде просто неба у парку Палацу Потоцьких у Тульчині.

У виконанні понад 700 кращих артистів і театрів України, Польщі, Німеччини та США ви побачите 12 приголомшливих постановок.

А справжнім сюрпризом для всіх шанувальників мюзиклів стане грандіозне шоу «Вогні Бродвею».

9 червня о 21.00 у одному концерті ви побачите найкращі номери усіх культових мюзиклів усіх часів! На одній сцені зустрінуться герої «Цілуй мене, Кет» Коула Портера і «Нотр-Дам де Парі» Ріккардо Коччанте, «Привид опери» і «Кішки» Ендрю Ллойд Веббера, «Кабаре» і «Чикаго» Джона Кандера, «Граф Монте-Крісто» Френка Уайлдхорна, «Зла» Стівена Шварца і «Скрипаль на даху» Джеррі Бокка, «Звуки музики» Річарда Роджерса і «Horusline» або «Авансцена» Марвіна Хемліша!

У режимі non-stop вони виконають найкращі пісні, ансамблі, хори і танцювальні номери зі своїх вистав!

- Всі улюблені мюзикли у одному концерті – це нове, музичне життя оповідей про наше життя, це історії кохання, фантастичні вигадки і багато іншого, що примушує наші серця битися частіше і повторювати за артистами вподобані мелодії, - відзначає головний режисер OPERAFEST TULCHYN-2019, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Докладніше Місто >>>

Немає коментарів:

Дописати коментар