середу, 16 травня 2018 р.

Перші переможці і суперновина – вікторину від Лариси Білозір продовжено до 4 червня!



Вікторина від Лариси Білозір, присвячена фестивалю OPERAFEST TULCHYN, настільки сподобалась діткам, що на прохання батьків її вирішено продовжити до 4 червня!


- Вже у день старту вікторини, 20 квітня, ми почали отримувати відповіді від діточок. Найпершою всі умови вікторини виконала Наталія Мярковська з Мурованих Курилівців. Далі – посипалися листи та відповіді зі всіх районів Вінниччини та міст України, що вкотре підтверджує, наскільки потужною й об’єднуючою силою є мистецтво! – зазначає куратор дитячої програми ІІ Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018, голова громадської організації «Життя та розвиток громад», лауреат премії «Покровитель Культури» Лариса Білозір. – Та разом з відповідями надійшло чимало прохань від батьків та вчителів, що за браком часу не всі дітки змогли взяти участь у вікторині. Тож ми з радістю її продовжуємо до вечора 4 червня! Зараз публікуємо імена перших 368 переможців, а зранку 5 червня оголосимо імена наступних!



Нагадуємо, переможців дитячої вікторини від Лариси Білозір буде 1000, тож шанси перемогти залишаються чималими!


Для участі у вікторині потрібно: 

1. на офіційному сайті фестивалю OPERAFEST TULCHYN у розділі «Вікторина для дітей від Лариси Білозір» разом із батьками заповнити форму учасника - http://operafest-tulchyn.blogspot.com/p/viktorina.html

2. дати відповіді на 7 не важких і цікавих запитань.



Відповіді приймаються до 4 червня (до 19.00).

Вік діток-учасників – необмежений!



Переможці вікторини отримають особисті запрошення на прем’єру казкової музичної вистави «Коза-Дереза» за мотивами знаменитої опери Миколи Лисенка, яка 9 червня о 16.00 буде представлена на фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2018 у неповторному Палаці Потоцьких у Тульчині.

Крім того, всі переможці вікторини стануть учасниками спеціально створеної інтерактивної розважальної програми. 9 червня на OPERAFEST TULCHYN-2018 їх чекатимуть незабутні емоції: захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато інших сюрпризів!

- Логістично сплануємо час так, щоб переможці нашої вікторини встигли відвідати все: і виставу «Коза-Дереза», і незабутні селфі-зони, і інтерактивні ігрові простори, і екскурсії до арт-резиденції «Леонтович Арт-Квартал», просторових світлових інсталяцій та креативної міської скульптури на тему мелодії Миколи Леонтовича «Щедрик», - розповідає Лариса Білозір. – Долучивши діток до світу прекрасного – до оперного мистецтва, ми подаруємо їм ще море додаткових незабутніх вражень. Доторкнутись до дитячих сердець і побачити їхні щасливі захоплені посмішки – наша головна мета! 

Імена перших переможців дитячої вікторини від Лариси Білозір




Немає коментарів:

Дописати коментар