вівторок, 22 травня 2018 р.

На Вінниччині готуються до OPERAFEST TULCHYN-2018

З 8 по 10 червня на території Палацу Потоцьких, що у Тульчині, відбудеться ІІ міжнародний фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018. До цією події у культурному житті Вінниччини, і не лише, готуються вже тривалий час. Очікується, що у фестивалі братимуть участь понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньовідомі диригенти: Оксана Линів (Австрія-Україна), Тарас Криса (США), Дмитро Морозов (Україна), Вікторія Рацюк (Україна). 

Очікується, що послухати виступи цих відомих музикантів приїде чимало шанувальників високого мистецтва – з Вінниці та інших міст. Стало відомо, що для них лише перед сценою буде облаштовано понад 1,2 тис. місць.

До речі, учора у Тульчині відбулося виїзне засідання оргкомітету з підготовки цього масштабного заходу. Провів це засідання голова Вінницької ОДА Валерій Коровій. Обговорювалися різні питання, зокрема щодо розміщення численних гостей, їх харчування та медичного обслуговування, завершення ремонтних робіт усередині палацу, облаштування місць для виступу музичних колективі та інше. Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.
 
Докладніше Na Parise >>>
 

Немає коментарів:

Дописати коментар