середу, 30 травня 2018 р.

Рок-опера під відкритим небом! «Ісус Христос - Суперзірка» вже за тиждень на фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2018


Нагадаємо, унікальний оперний open air фестиваль, якому немає аналогів в Україні, з неабияким успіхом вперше пройшов торік, зібравши понад 18 тисяч глядачів!

Перший OPERAFEST TULCHYN був визнаний міністром культури України Євгеном Нищуком як найбільш вдалий мистецький стартап України 2017 року.

Фестиваль отримав визнання і від професійного мистецького кола. Перший OPERAFEST TULCHYN названий Національною музичною академією імені П.І.Чайковського кращим фестивалем України, непересічною і вражаючою подією за кількома параметрами: і у відродженні любові до оперного жанру в «широких народних масах», і в приверненні уваги до світової перлини класичної архітектури – Палацу Потоцьких, і в поверненні Тульчину слави культурно-мистецької столиці Поділля.

За підсумками минулого року OPERAFEST TULCHYN-2017 також очолив ТОП культурних подій року за версіями більшості незалежних ЗМІ Вінниччини та України.

Зокрема, національне інформаційне агентство «Укрінформ» назвало OPERAFEST TULCHYN найяскравішою подією 2017-го року, якою може пишатися Вінниччина, а всеукраїнська щоденна газета «День» присудила спеціальний приз – Корону! – «мамі» фестивалю Ірині Френкель за культурну революцію, якою для України став перший оперний open air фестиваль. 

Вже за тиждень, 8 червня, під відкритим небом на території прекрасного «подільського Версалю» - Палацу Потоцьких у Тульчині розпочнеться грандіозний ІІ Міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018.

Ексклюзивні постановки, яскраві селфі-зони, приголомшливі арт-простори, нічні програми, вогняні та 3D-mapping show – сюрпризів цього року організатори приготували чимало!

8-10 червня глядачів чекають нон-стон максимально сильних емоцій, краси та вражень!
 
 
Більше читайте тут:  Моя Вінниця

Немає коментарів:

Дописати коментар